Cautare dupa cuvant cheie
Vandute Recent
No Vandut listings
Ref number look up
Newsletter
Your Name
Your email
Your email
My Currency
Location: United States United States
Currency: Change

Date Personale

PARTENERI
Cpx24.com CPM Program
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private,
WWW.VAND-URGENT.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este inregistrarea si transferul datelor personale ale clientilor pentru:
                                                         - publicare anunt pe WWW.VAND-URGENT.RO
                     - a va informa telefonic sau prin SMS sau orice alte mijloace electronice de comunicare, cu privire la periodicitatea anuntului dvs.
  • -a comunica noile oferte de publicitare si de marketing ale WWW.VAND-URGENT.RO
    De asemenea, mentionam ca WWW.VAND-URGENT.RO nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dumneavoastra in prealabil.
                                                            
     Datele cu caracter personal inregistrate in baza de date, sunt destinate verificarii autenticitatii
  • cererilor de servicii pentru publicare pe WWW.VAND-URGENT.RO si sunt comunicate conform
  • prevederilor legale in vigoare numai autoritatilor statului, la cerere.
    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
În calitate de operator de date cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare, WWW.VAND-URGENT.RO are obligatia de a respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane. De asemenea, WWW.VAND-URGENT.RO are obligatia de a administra, în conditii de siguranta, bazele de date create pentru îndeplinirea atributiilor specifice si de a asigura persoanelor înregistrate, în calitate de persoane vizate, drepturile prevazute în Legea nr. 677/2001, cu modificarile ulterioare.
                                                                                                                                                                                                                                                                                        Echipa Vand-Urgent.ro
Anunturi pentru Comparatie
Nu aveti anunturi adaugate in aceasta lista.